top of page

Glazen

Omdat we bij Sea optiek het beste willen voor uw ogen werken wij dan ook met de beste producten en leveranciers. Daarom hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met Zeiss. Zeiss is een van de meest toonaangevende glasfabrikanten ter wereld. Het is begonnen als een bedrijf in 1846 en later is Zeiss verder gegaan als een stichting. Hun doel is om zo veel als mogelijk van de winst te investeren in innovatie. En dat zie je dan ook terug in hun producten. Zeiss houd zich niet alleen bezig met brillenglazen maar ook met medisch apparatuur, camera's, microscopen en zelfs zijn ze actief in de ruimtevaart.

Zeiss bied een oplossing voor iedereen die een bril nodig heeft.Kom gauw langs in de winkel voor een passend advies!

zeis1.webp

Zeiss enkelvoudige brillenglazen

Enkelvoudige brillenglazen zijn glazen die uit slechts één sterkte bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een bril voor alleen de verte of alleen om te lezen. Wanneer het advies ernaar uitgaat om een bril te voorzien van enkelvoudige glazen, heeft u de keuze uit een aantal soorten. Hierin kunt u uw keuze maken tussen een basis glas, voorzien van een ontspiegeling en een kraswerende coating, of voor een glas op maat berekend voor u, voorzien van een kwalitatief betere ontspiegeling en coating.

Zeiss multifocale brillenglazen

Met multifocale brillenglazen bent u in staat om alle afstanden scherp te zien. De progressieve zone, oftewel het verloop in het glas zorgt ervoor dat u zowel in de verte als in de leesafstand altijd helder zicht heeft. Net zoals bij enkelvoudige glazen beschikt u hier ook over een aantal keuzes. Zoals u ziet op de afbeelding hiernaast zijn de zijkanten van multifocale glazen waziger dan in het centrum. Simpel gezegd des te beter het type van het glas des te minder vertekening en dus des te prettiger het kijkt. Graag gaan wij met u in gesprek voor een advies op maat als het gaat om multifocale glazen.

Afbeelding_ZEISS Multifocaal SmartLife19.webp

Zeiss computerglazen

Werkt u veel achter de computer? Dan is een computerbril de geschikte oplossing voor u! Een computerglas is speciaal ontwikkelt dat u op een ontspannen manier naar uw scherm kunt kijken en lezen. Een computerglas biedt in vergelijking met een multifocaal glas veel meer focus en kijkcomfort op de korte afstand. Graag kijken wij samen met u naar een Zeiss computerglas en de mogelijke opties naar uw behoeftes!

Zeiss digitale brillenglazen

Het digitale glas is speciaal ontwikkeld om extra ondersteuning te bieden bij laptops, tablet en smartphones. 64% van alle mensen maakt meer dan 4 uur per dag gebruik van digitale schermen. Mede hierdoor geeft twee derde van deze mensen aan het gevoel te hebben een extra inspanning te moeten leveren om op digitale schermen goed te kunnen zien. De ondersteuning is mogelijk in verschillende categorieën, die gebaseerd zijn op uw behoefte. De opbouw van deze sterkte loopt van minder ondersteuning naar iets meer ondersteuning, dat niet vergelijkbaar is met een multifocaal glas. Het is slecht een kleine toevoeging, geen leesgedeelte. 

bottom of page