top of page
IMG_1164.jpg
Over ons

Sinds 2004 is de winkel overgenomen door Michel en Anita en draagt het ook de huidige naam Sea optiek. Eerst jarenlang gevestigd aan Haltestraat 5 maar omdat uitbreiding noodzakelijk werd zijn wij verhuist naar ons huidige adres aan de overkant van de oude winkel. In deze moderne winkel hebben wij de nieuwste apparatuur staan en ook iets meer ruimte voor mensen die minder goed te been zijn.

 

Iedereen kan terecht bij Sea optiek. Ons aanbod is namelijk erg breed en wij kunnen dan ook garanderen dat u altijd bij ons kan slagen voor de bril die echt bij u past. Dit realiseren wij tegelijkertijd met top kwaliteit en premium service.  Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en wij nemen dan ook graag de tijd voor u.

Ons team bestaat uit gediplomeerde opticiens die hun vak wel verstaan. Ons geheim? Wij zoeken altijd naar een kijkoplossing die bij de persoon past. Een bril moet tenslotte je karakter onderstrepen, maar ook voor contactlenzen kunt u bij ons terecht. Doormiddel van onze precisie metingen en de beste contactlenzen heeft u amper door dat u nog lenzen draagt. Wel zo fijn.

Nog niet overtuigd? Kom dan langs in de winkel en ervaar het beste voor uw ogen gepaard met top service en persoonlijke aandacht.

bottom of page